Ervaren Assistent-Accountant voor de MKB ondernemer (HBO / MBO)

Deijle en Veldt is een onafhankelijk accountants- en adviesorganisatie die zich richt op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn vernieuwend en vooruitstrevend en trekken daardoor veel leuke ondernemers aan! Hierdoor groeien we en zijn wij op zoek naar extra teamspelers om ons team van 16 collega’s te versterken.

Taken

De cijfers van onze klanten zijn real-time online en worden door jou gemonitord. Daarnaast stel je jaarrekeningen samen en ook de bijbehorende fiscale aangiften. Je onderhoudt zelfstandig contact met klanten. De werkzaamheden waarmee je te maken krijgt, hebben betrekking op de volle breedte van het accountancy vak. Aan begeleiding geen gebrek, er is altijd nog een accountant die over je schouder meekijkt. Je bent betrokken, graag in contact met de klant en begrijpt het belang van ICT oplossingen.

 

Opleiding en ervaring

Een afgeronde opleiding SPD- of HBO Bedrijfseconomie / Accountancy is mooi, maar je beschikt ten minste over enkele jaren werkervaring opgedaan binnen de samenstelpraktijk van een accountants- of administratiekantoor.

 

Profiel

Accountancy is ICT! On-line-boekhoud-applicaties en werken in “the cloud” zijn jou niet vreemd. Je bent analytisch en cijfermatig sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je ziet het als een uitdaging om op enthousiaste wijze invulling te geven aan deze unieke functie.

 

Wij zoeken spontane, integere en leergierige teamspelers die verstand van zaken hebben.

 

Geïnteresseerd?

Kijk op onze website voor verdere informatie en mail dan je brief en c.v. voorzien van pasfoto naar rob@deijle-veldt.nl. Na werktijd een afspraak maken is voor ons geen probleem.

 

 

Wilt u ons beter leren kennen?Neem contact met ons op

Top